Laatste Nieuws


Kom naar de open dag op 25 januari

Op zaterdag 25 januari is de start verkoop van Signatuur De Dame. Het middelste, hoogste en allerlaatste appartementengebouw aan de statige, Apeldoornse Loolaan. Er gaan veertien villa appartementen en een penthouse in de verkoop.

Tussen 11:00 en 14:00 bent u van harte welkom aan de Loolaan ter hoogte van 256. U kunt dan kijken in Signatuur De Kroon, het bijna identieke appartementengebouw dat nu in aanbouw is. Makelaar en verkoopbegeleiding is aanwezig. Kom even langs voor de laatste verkoopinformatie laat uw voorkeur appartement weten.

Er is veel belangstelling en er zijn zelfs al een aantal appartementen onder optie! Er zijn nog een aantal prachtige villa appartementen beschikbaar. Wees er snel bij!

Signatuur De Dame | energieneutrale appartementen

Signatuur De Dame, aan de Loolaan in Apeldoorn, heeft een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt, de maat voor energiezuinigheid) van 0! Door de toepassing van onder andere een warmtepomp, zonnepanelen, warmte terugwininstallatie en een optimale isolatie en luchtdichtheid zijn de veertien villa appartementen en het penthouse energieneutraal!

Wat levert dat voor u op? 
Een energieneutrale woning wekt de benodigde gebouwgebonden energie zelf op. Dit wil zeggen: dat u niet of nauwelijks betaalt voor energie die gebruikt wordt voor verwarmen en koelen van de woning, warm water en verlichting. Enorm duurzaam, klaar voor de toekomst én een besparing op de woonlasten! 

Alles is dichtbij

Signatuur De Dame, prachtig gelegen in het groen, op loopafstand van Paleis Het Loo en het gezellige stadscentrum. Maar, er is nog veel meer te vertellen over deze unieke locatie van uw nieuwe villa appartement of penthouse. Hoewel officieel een dorp, wordt Apeldoorn door sommigen ook wel de hoofdstad van de Veluwe genoemd. Een bruisende stad die overloopt van natuur en cultuur.

Centraal gelegen
Pak Google Maps erbij en ontdek dat Apeldoorn zeer centraal gelegen is. Apeldoorn is nagenoeg het middelpunt van Nederland. Met een bushalte bijna voor de deur en de snelwegen A1 en A50 dichtbij, bent u altijd snel uit en weer thuis. Zo ligt de randstad dichterbij dan u denkt…

Puur natuur vlakbij
De Paleistuinen en Koninklijke Houtvesterij liggen bij wijze van in uw achtertuin. Maar ook het Mariapark en stadspark Berg en Bos zijn vlakbij. Een paar kilometer verderop wandelt, fietst of sport u in de natuur van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Eén van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Cultuurminnaars kunnen hun hart ophalen
Ook het aanbod van restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden is dik in orde. Er is keus genoeg. Cultuurminnaars kunnen hun hart ophalen in Apeldoorn. In Theater Orpheus is altijd wel een toonaangevende voorstelling geprogrammeerd. Kunst- en designmuseum CODA en ACEC staan garant voor boeiende exposities en tentoonstellingen.

Kortom, alles is dichtbij!

Succesvolle start verkoop!

Afgelopen zaterdag (2 november) was de start verkoop van het allerlaatste, hoogste en middelste appartementsgebouw aan de Loolaan: Signatuur De Dame. Veertien luxe villa appartementen en een penthouse zijn in verkoop gegaan. De start verkoop was een succes! Er is veel belangstelling en er zijn zelfs al een aantal appartementen onder optie! Er zijn nog een aantal prachtige villa appartementen beschikbaar. Wees er snel bij!

Start verkoop: zaterdag 2 november

Op zaterdag 2 november is de start verkoop van Signatuur De Dame. Het middelste, hoogste en allerlaatste appartementengebouw aan de statige, Apeldoornse Loolaan dat in verkoop komt. Er gaan veertien villa appartementen en een penthouse in de verkoop.

Tussen 11:00 en 14:00 bent u van harte welkom aan de Loolaan ter hoogte van 256. U kunt dan kijken in Signatuur De Kroon, het bijna identieke appartementengebouw dat nu in aanbouw is. Op zaterdag 2 november is de verkoopinformatie aanwezig en vertellen wij u meer over dit prachtige project!

Let op: Signatuur De Kroon is in aanbouw. De bouwplaats is niet rolstoelvriendelijk.