Geniet van alles dichtbij

Signatuur De Dame is het middelste, hoogste en allerlaatste gebouw van het plan Signatuur aan de Loolaan in Apeldoorn. Een prachtige woonlocatie tussen het stadscentrum en Paleis Het Loo, waar luxueus wonen één wordt met het historische erfgoed van de directe omgeving. Dat ziet u terug in de rijke architectuur van Signatuur en de mooi aangelegde parktuinen rondom.


Paleis het loo

De Paleistuinen van Het Loo mag u zich als bewoner van Signatuur De Dame gerust een beetje toe-eigenen. U woont immers op steenworp afstand van dit prachtige landgoed. Het is dan ook niet ondenkbaar dat wanneer u buitenhuis wilt ontspannen, vaak te vinden bent in het paleispark of de Koninklijke Houtvesterij.

‘’Beter kan niet. Op 15 minuten loopafstand van Paleis Het Loo en dichtbij de Veluwse natuur. Zeer centraal gelegen tussen Natuurpark Berg & Bos en het gezellige stadscentrum van Apeldoorn.’’

Het centrum op loopafstand

Straks loopt u op uw gemak even naar de stad voor een boodschap, om vrienden te treffen op een gezellig terras of om ene voorstelling in het theater Orpheus bij te wonen. Daarvoor heeft u uw auto of zelfs uw fiets niet nodig. Alles is immers vlakbij.