IN VERKOOP

Er is nog maar één appartement te koop!

Inschrijven

De stijlvolle villa appartementen van Signatuur Loolaan

Signatuur Loolaan bestaat uit drie prachtige gebouwen met luxe appartementen: De Rokade, De Kroon en De Dame. De architectuurstijl van Friso Woudstra grijpt terug naar het verleden en past perfect in de stijl van de koninklijke Loolaan in Apeldoorn. De Dame biedt veertien luxe villa appartementen en een riant penthouse, verdeeld over 8 woonlagen. De architectuur van het statige gebouw past naadloos in de groene omgeving van de Loolaan.


Signatuur Loolaan tussen Grote Kerk en Paleis het Loo, wordt gerealiseerd door Ter Steege Bouw Vastgoed. Een ambitieus bouwproject waar royaal en luxueus wonen in het groen een nieuwe dimensie krijgt. Ruime villa appartementen met standaard drie slaapkamers en woonoppervlakken van 123 m² tot 228 m².

De lichte appartementen hebben allemaal een royale buitenruimte van 15 – 40 m² en beschikken standaard over twee overdekte parkeerplaatsen. De combinatie van de stijlvolle architectuur, uitgesproken materiaalkeuze en de exclusieve locatie maken het wonen in Signatuur Loolaan heel bijzonder.

Mis nooit een update!


Meld u aan voor de updates en/of like de Facebookpagina!

Blijf op de hoogte